Productgroepen XA

Toner & Inkt

OEM Cartridges en supplies. OEM staat voor Original Equipment Manufacturer ofwel van de Fabrikant van de machine. Wij noemen dit vaak Originele cartridges. Deze verbruiksmaterialen zijn afgestemd op het optimale gebruik van uw printer om zo zorgeloos mogelijk te kunnen printen waarbij u 100% garantie heeft.

Kopieerpapier

Xerox Houtvrij kopieer- en printpapier is het normale kopieer en printerpapier van Xerox die beschikbaar is in diverse kwaliteiten. De markt is opgedeeld in A-Kwaliteit, B-kwaliteit, en C-Kwaliteit. Daaronder zit nog blanco wikkel papier. De verschillen zitten met name in de manier van bleken, de snijranden, de dichtheid van de pulp (opaciteit), de vezelrichting, de dikt van het papier en welke vezel er gebruikt wordt. De kleur wit gemeten in CIE-waarde zegt niets over de kwaliteit van het papier. Hoe hoger dit getal des te witter het papier is. Het hoogste getal is op dit momen 171 CIE. Er bestaan ook hoog wit papier kwaliteiten met OBA witmakers. Dit laat stof en kalk achter in de machines wat storingen in de hand werkt.

Kleurenprinterpapier

Alle Xerox-producten zijn ontworpen, uitvoerig getest en gekwalificeerd door Xerox-technici. Hierdoor wordt er gezorgd voor optimale prestaties en uitstekende productiviteit. Het uitgebreide assortiment van Xerox papieren zorgen ervoor dat alles wat uw digitale print nodig heeft, u het juiste  Xerox-product kunt gebruiken. Het uitgebreide assortiment van Xerox® papieren is voorzien van A4 tot SRA2 en gewichten tot 350 g/m². De reeks opties van het merk Xerox omvat papier dat FSC®- en PEFC-gecertificeerd is en papier dat wordt gerecycled, zodat u er zeker van kunt zijn dat u u papier gebruikt wat aan milieunormen voldoet.

Compatible Cartridges

Voor Xerox is er echter maar één norm: de OEM (Original Equipment Manufacturer) oftewel de printerfabrikant. Ons doel is om de OEM op elk vlak (behalve de prijs!) zo dicht mogelijk te benaderen. En als we de kwaliteit en prestaties van het OEM-product niet kunnen benaderen, dan verkopen we díe cartridge niet. Xerox voloden aan diverse strenge, onafhankelijke normen. Hierdoor kunt u drukwerk produceren dat aan hoge eisen voldoet. Xerox hecht grote waarde aan het beschermen van intellectuele eigendom. Als OEM met een uitgebreide patentenportefeuille respecteren we de intellectuele eigendom van andere printerfabrikanten. We doen er dan ook alles aan om te voorkomen dat we patenten van derden schenden. U kunt erop vertrouwen dat uw Xerox® cartridge geen inbreuk maakt op welke intellectuele eigendom dan ook. Om uw tevredenheid te waarborgen, houden we de productiekwaliteit constant in de gaten. Om te beginnen, wordt 100% van alle cartridges direct na de productie onderworpen aan een printtest. Vervolgens testen we de gebruiksduur van de cartridge op de productielocatie, zodat we kunnen garanderen dat deze gedurende de hele gebruiksduur optimaal presteert. Dankzij strenge testprocedures en onze deskundigheid op het gebied van xerografische technologie kunnen we waarborgen dat iedere Xerox lasercartridge een kwalitatief hoogwaardig product is. Onze naam staat op de verpakking en dus zit onze kwaliteit erin.

Xerox Speciale Media

Een assortiment met speciale media zoals laser-etiketten, scheurvast papier, water en oliebestndige labels, tabbladen die u kunt beprinten, maar ook presentatiemiddelen

Xerox Printers & MFP's

De printer is onze uitvinding van 80 jaar geleden. Wij hebben sindsdien met onze zwart-wit en kleuren printers en multifunctionele printers diverse awards en erkenning van de industrie gekregen. Innovatieve functies  zoals mobiel printen, WiFi- en cloud-connectiviteit, geavanceerde beveiliging en de nieuwste technologie – zorgen er voor dat u altijd beschikt over de juiste mogelijkheden van uw printer op kantoor. Welke Xerox multifunctionele printer (MFP) of alles-in-één printer u ook kiest, u profiteert van gebruiksvriendelijke interfaces, betrouwbare papierverwerking, hoogwaardige beveiliging en geavanceerde tools om de kosten te beheersen. Transformeer uw MFP in een slimme werkplekassistent met WiFi-connectiviteit, mobiel printen, tabletachtige aanraakschermen en cloud-apps. Faxen, Scannen, printen en kopieren, Xerox maakt het mogelijk.

Xerox Nietcassettes

Xerox nietcassettes en navulverpakkingen voor rugnieten of hoeknieten voor uw Xerox WorkCentre, VersaLink Altgalink middels een aanwezige nietkop in finisher van uw machine.

Kantoorartikelen

Geen bedrijf kan zonder kantoor- en bureaubenodigdheden. Accessoires om de kantoorafdeling te completeren zijn er in vele soorten en maten. Wat u nodig hebt, is afhankelijk van het type onderneming en de werkzaamheden die er worden uitgevoerd. Er zijn echter genoeg benodigdheden met een universele toepasbaarheid, die in elk bedrijf een plekje op het bureau of kantoor verdienen. De bekendste voorbeelden daarvan zijn pennen en papier. Maar u kunt ook denken aan uiteenlopende zaken als kantoorstempels en bureaurekenmachines, facilitaire zaken, enveloppen, en overige kantoorbenodigdheden

 

 

Xerox, toner, inkt en papier specialist
ww.xds.nl is de webwinkel van XA Document Solutions, XA  is al meer dan 25 jaar een Gold certificied partner van XEROX Nederland B.V.XA is specialist in documentoplossingen middels software, Xerox hardware in contract en alle verbruiksmaterialen voor alle printermerken. Op de webwinkel van xa, www.xds.nl,  kunt u terecht voor de aanschaf van OEM toner en inkt, compatible cartidges van Xerox, Kopieer en printerpapier, kleurenprinterpapier, Xerox hardware zoals  printers en multifunctionele printers in A4 en A3, Xerox nietcassettes, en kantoorartikelen. Daarnaast is er ook informatie terug te vinden zoals productbrochures van machines, specificatiebladen van papier, informatie omtrent tonercartridges, Xerox en milieu, verzendkosten en het retourbeleid. Kortom de printsuppliesspecialist voor al uw kantoorbenodigheden. Xa de Xerox, toner, iinkt en papier specialist

Wat doen we Xerox, toner inkt & papier specialist

Onze ervaringMeer dan 25 jaar ervaring

Ons assortimentMeer dan 20.000 artikelen

LeveringBesteld voor 15:00, volgende werkdag geleverd


Productinformatie, Toner en Inkt , OEM toner Cartridges en supplies. OEM staat voor Original Equipment Manufacturer ofwel van de Fabrikant van de machine. Wij noemen dit vaak Originele toner cartridges. Deze verbruiksmaterialen zijn afgestemd op het optimale gebruik van uw printer om zo zorgeloos mogelijk te kunnen printen waarbij u 100% garantie heeft. Xerox Compatible toner cartridges, voor Xerox is er echter maar één norm: de OEM oftewel de printerfabrikant. Ons doel is om de OEM toner op elk vlak (behalve de prijs!) zo dicht mogelijk te benaderen. En als we de kwaliteit en prestaties van het OEM-product niet kunnen benaderen, dan verkopen we díe toner cartridge niet. Xerox voloden aan diverse strenge, onafhankelijke normen. Hierdoor kunt u drukwerk produceren dat aan hoge eisen voldoet. kopieer en printpapier, Xerox Houtvrij papier is het normale kopieer en printerpapier van Xerox die beschikbaar is in diverse kwaliteiten. De markt is opgedeeld in A-Kwaliteit, B-kwaliteit, en C-Kwaliteit. De verschillen zitten met name in de manier van bleken, de snijranden, de dichtheid van de pulp (opaciteit), de vezelrichting, de dikt van het papier en welke vezel er gebruit wordt.

 Toner & Inkt Cartridges

Toners & inkt cartridges  

Xerox Kopieer- & Printpapier

Kopieer- & printpapier

Xerox Kleurenprintpapier

Kleurenprinterpapier

Compatible Cartridges

Xerox Compatible cartridges

Xerox Speciale Media

Speciale Media

Xerox Printers & MFP's

Xerox Printers & mfp's

                                        Xerox Nietcassettes

Xerox Nietcasettes

   

Kantoorartikelen

Staples Kantoorartikelen


kleurenprinterpapier, is de norm voor digitaal afdrukken in kleur. Dit ongecoate, zeer witte papier heeft een ultragladde afwerking die de helderheid en het contrast van tekst en beelden op alle digitale kleurendocumenten verhoogt. Ideaal voor productiedrukwerk van hoge kwaliteit op alle digitale kleurenprinters en -persen. Xerox printers en multifunctionele printers, De printer is onze uitvinding van 80 jaar geleden. Wij hebben sindsdien met onze zwart-wit en kleuren printers en multifunctionele printers diverse awards en erkenning van de industrie gekregen. Innovatieve functies – zoals mobiel printen, WiFi- en cloud-connectiviteit, geavanceerde beveiliging en de nieuwste technologie – zorgen er voor dat u altijd beschikt over de juiste mogelijkheden van uw printer op kantoor.Welke Xerox multifunctionele printer (MFP) of alles-in-één printer u ook kiest, u profiteert van gebruiksvriendelijke interfaces, betrouwbare papierverwerking, hoogwaardige beveiliging en geavanceerde tools om de kosten te beheersen. Transformeer uw MFP in een slimme werkplekassistent met WiFi-connectiviteit, mobiel printen, tabletachtige aanraakschermen en cloud-apps. Faxen, Scannen, printen en kopieren,XA, de Xerox, toner, inkt en papier sepecialist maakt het mogelijk.