PRODUCTGROEPEN 

 

OEM toner en inkt


Kopieer- en printpapier


Kleurenprintpapier


Xerox Replacement Cartridges


Etiketten, transparanten, tabbladen


Xerox printers & multifunctionele printers


Xerox nietcassettes en navullingen


Kantoorartikelen

XA, Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wie zijn wij en waar kunt u ons vinden?

xds.nl is de webwinkel van XA Document Solutions BV. XA is een Gold certificied exclusieve partner van XEROX Nederland B.V., en verkoopt complete document (software)oplossingen in de vorm van software, printers, kopieermachines, multifunctionele apparatuur en verbruiksmaterialen voor alle merken printers en mutlifunctionele printers, diverse printmedia en kantoorartikelen

Hoe doen we dat?

Onze accountmanagers adviseren onze relaties op het gebied van kantoorautomatisering, diverse (software)oplossingen en begeleiden u bij het samenstellen van het pakket doorvoermaterialen.

Binnen de distributiestrategie van Xerox Nederland spelen de landelijk verspreide Document Houses een belangrijke rol. Het zijn stuk voor stuk zelfstandige ondernemingen, die zich exclusief hebben gespecialiseerd in de XEROX oplossingen.

Deze omvat de totale keten van documentmanagement, creatie, (re)productie, communicatie, presentatie, opslag en retrieval (digitale archivering).

Deze worden ingezet in de huidige markt, die met rasse schreden evolueert naar geïntegreerde toepassingen van Xerox hard- en software in de digitale systeem- en netwerkarchitectuur van de klant.

Via onze webshop leveren wij u binnen 48 uur alle Xerox verbruiksmaterialen. Ook alle overige merken, kunt u via deze webshop bestellen.

Een respectvolle, eerlijke en daardoor een langdurige relatie met onze klanten opbouwen, is het motto van XA

Contactgegevens van XA document Solutions BV

Op deze pagina vind u onze contactgegevens van het vestigingsadres zoals Straatnaam, Postcode, huisnummer, plaats, het postadres maar ook hoe u ons kunt bereiken via de telefoon, mail en fax.

heeft u vraag, neem gerust contact op.

 

Vestigingsadres:

Spacelab1

3824 MR AMERSFOORT

 

Postadres:

Postbus 2602

3800 GD  AMERSFOORT

 

Contact

Tel:        +31(0)334545060

Fax:       +31(0)334545065

Mail:       admin@xds.nl

URL:      KVK:      32074350Home Button