Productgroepen XA

Toner & Inkt

OEM Cartridges en supplies. OEM staat voor Original Equipment Manufacturer ofwel van de Fabrikant van de machine. Wij noemen dit vaak Originele cartridges. Deze verbruiksmaterialen zijn afgestemd op het optimale gebruik van uw printer om zo zorgeloos mogelijk te kunnen printen waarbij u 100% garantie heeft.

Kopieerpapier

Xerox Houtvrij kopieer- en printpapier is het normale kopieer en printerpapier van Xerox die beschikbaar is in diverse kwaliteiten. De markt is opgedeeld in A-Kwaliteit, B-kwaliteit, en C-Kwaliteit. Daaronder zit nog blanco wikkel papier. De verschillen zitten met name in de manier van bleken, de snijranden, de dichtheid van de pulp (opaciteit), de vezelrichting, de dikt van het papier en welke vezel er gebruikt wordt. De kleur wit gemeten in CIE-waarde zegt niets over de kwaliteit van het papier. Hoe hoger dit getal des te witter het papier is. Het hoogste getal is op dit momen 171 CIE. Er bestaan ook hoog wit papier kwaliteiten met OBA witmakers. Dit laat stof en kalk achter in de machines wat storingen in de hand werkt.

Kleurenprinterpapier

Alle Xerox-producten zijn ontworpen, uitvoerig getest en gekwalificeerd door Xerox-technici. Hierdoor wordt er gezorgd voor optimale prestaties en uitstekende productiviteit. Het uitgebreide assortiment van Xerox papieren zorgen ervoor dat alles wat uw digitale print nodig heeft, u het juiste  Xerox-product kunt gebruiken. Het uitgebreide assortiment van Xerox® papieren is voorzien van A4 tot SRA2 en gewichten tot 350 g/m². De reeks opties van het merk Xerox omvat papier dat FSC®- en PEFC-gecertificeerd is en papier dat wordt gerecycled, zodat u er zeker van kunt zijn dat u u papier gebruikt wat aan milieunormen voldoet.

Compatible Cartridges

Voor Xerox is er echter maar één norm: de OEM (Original Equipment Manufacturer) oftewel de printerfabrikant. Ons doel is om de OEM op elk vlak (behalve de prijs!) zo dicht mogelijk te benaderen. En als we de kwaliteit en prestaties van het OEM-product niet kunnen benaderen, dan verkopen we díe cartridge niet. Xerox voloden aan diverse strenge, onafhankelijke normen. Hierdoor kunt u drukwerk produceren dat aan hoge eisen voldoet. Xerox hecht grote waarde aan het beschermen van intellectuele eigendom. Als OEM met een uitgebreide patentenportefeuille respecteren we de intellectuele eigendom van andere printerfabrikanten. We doen er dan ook alles aan om te voorkomen dat we patenten van derden schenden. U kunt erop vertrouwen dat uw Xerox® cartridge geen inbreuk maakt op welke intellectuele eigendom dan ook. Om uw tevredenheid te waarborgen, houden we de productiekwaliteit constant in de gaten. Om te beginnen, wordt 100% van alle cartridges direct na de productie onderworpen aan een printtest. Vervolgens testen we de gebruiksduur van de cartridge op de productielocatie, zodat we kunnen garanderen dat deze gedurende de hele gebruiksduur optimaal presteert. Dankzij strenge testprocedures en onze deskundigheid op het gebied van xerografische technologie kunnen we waarborgen dat iedere Xerox lasercartridge een kwalitatief hoogwaardig product is. Onze naam staat op de verpakking en dus zit onze kwaliteit erin.

Xerox Speciale Media

Een assortiment met speciale media zoals laser-etiketten, scheurvast papier, water en oliebestndige labels, tabbladen die u kunt beprinten, maar ook presentatiemiddelen

Xerox Printers & MFP's

De printer is onze uitvinding van 80 jaar geleden. Wij hebben sindsdien met onze zwart-wit en kleuren printers en multifunctionele printers diverse awards en erkenning van de industrie gekregen. Innovatieve functies  zoals mobiel printen, WiFi- en cloud-connectiviteit, geavanceerde beveiliging en de nieuwste technologie – zorgen er voor dat u altijd beschikt over de juiste mogelijkheden van uw printer op kantoor. Welke Xerox multifunctionele printer (MFP) of alles-in-één printer u ook kiest, u profiteert van gebruiksvriendelijke interfaces, betrouwbare papierverwerking, hoogwaardige beveiliging en geavanceerde tools om de kosten te beheersen. Transformeer uw MFP in een slimme werkplekassistent met WiFi-connectiviteit, mobiel printen, tabletachtige aanraakschermen en cloud-apps. Faxen, Scannen, printen en kopieren, Xerox maakt het mogelijk.

Xerox Nietcassettes

Xerox nietcassettes en navulverpakkingen voor rugnieten of hoeknieten voor uw Xerox WorkCentre, VersaLink Altgalink middels een aanwezige nietkop in finisher van uw machine.

Kantoorartikelen

Geen bedrijf kan zonder kantoor- en bureaubenodigdheden. Accessoires om de kantoorafdeling te completeren zijn er in vele soorten en maten. Wat u nodig hebt, is afhankelijk van het type onderneming en de werkzaamheden die er worden uitgevoerd. Er zijn echter genoeg benodigdheden met een universele toepasbaarheid, die in elk bedrijf een plekje op het bureau of kantoor verdienen. De bekendste voorbeelden daarvan zijn pennen en papier. Maar u kunt ook denken aan uiteenlopende zaken als kantoorstempels en bureaurekenmachines, facilitaire zaken, enveloppen, en overige kantoorbenodigdheden

 

 

XA Xerox supplies services
XA Xerox Supplies Service
 

XA Xerox supplies services

 

Kostengerelateerde problemen

 1. De kosten van je huidige infrastructuur lopen uit de hand
 2. Je moet van hogerhand besparen op de printkosten
 3. Je wilt meer evenwicht tussen de operationele kosten en de daadwerkelijke printeruitgaven

Beheerproblemen

 1. Je kunt niet meten of bijhouden wat, waar en hoeveel er geprint wordt
 2. Je hebt meerdere leveringsovereenkomsten en werkt met printers van verschillende merken
 3. Je werkt met relatief veel desktops

Locatiegerelateerde problemen

 1. Je werkt met meerdere kantoren en printlocaties
 2. De afdelingen nemen ieder hun eigen aankoopbeslissingen

Strategische, procesgerichte en marktafhankelijke overwegingen

 1. Weinig algemeen inzicht in het gebruik van geprinte documenten
 2. De printinfrastructuur strookt niet met de behoeften van het bedrijf
 3. De onderneming moet steeds efficiënter worden vanwege druk van de concurrentie
 4. Relatief veel vereisten op het gebied van veiligheid en compliance

 

XA heeft de oplossing voor u, automatisch leveren van toners en drums zonder contract

Hoe werkt het?

Onze nieuwe software (XSS) beheert uw printerpark, waardoor u direct bespaart op uw directe en indirecte kosten. Uw supplies worden automatisch besteld tegen een vooraf overeengekomen prijs.  U hoeft geen tijd meer te steken in uw supply-keten en kunt zich focussen op zaken die voor uw organisatie belangrijk zijn. Dit gebeurt via een beveiligde verbinding waarin alleen de strikt noodzakelijke informatie gedeeld wordt.

Bovenstaande uitleg is stap 1 & 2 in het totale orderproces via een beveiligde verbinding.

 

Voorbeeld wat u als klant en XA als leverancier ziet

 

 

ONLINE FILM SUPPLIES SERVICES

 

De voordelen op een rij:

 

 • monitort de suppliesstatus van alle grote printermerken in uw netwerk op 1 centraal punt
 • meer tijd voor uw kerntaken door proactief beheer van uw printersupplies
 • geen grote voorraad nodig om stilstand te voorkomen
 • controle over kleurgebruik, optimaal printergebruik en kosten
 • geen zorgen om bestellingen of deze wel of niet zijn gedaan
 • geen verrassingen door vooraf afgesproken prijzen van de supplies
 • +/-25 % besparing op directe kosten  
 • Indien u uw printer vervangt kunnen door XSS geleverde toners retour.
 • geen contract