Productgroepen XA

Toner & Inkt

OEM Cartridges en supplies. OEM staat voor Original Equipment Manufacturer ofwel van de Fabrikant van de machine. Wij noemen dit vaak Originele cartridges. Deze verbruiksmaterialen zijn afgestemd op het optimale gebruik van uw printer om zo zorgeloos mogelijk te kunnen printen waarbij u 100% garantie heeft.

Kopieerpapier

Xerox Houtvrij kopieer- en printpapier is het normale kopieer en printerpapier van Xerox die beschikbaar is in diverse kwaliteiten. De markt is opgedeeld in A-Kwaliteit, B-kwaliteit, en C-Kwaliteit. Daaronder zit nog blanco wikkel papier. De verschillen zitten met name in de manier van bleken, de snijranden, de dichtheid van de pulp (opaciteit), de vezelrichting, de dikt van het papier en welke vezel er gebruikt wordt. De kleur wit gemeten in CIE-waarde zegt niets over de kwaliteit van het papier. Hoe hoger dit getal des te witter het papier is. Het hoogste getal is op dit momen 171 CIE. Er bestaan ook hoog wit papier kwaliteiten met OBA witmakers. Dit laat stof en kalk achter in de machines wat storingen in de hand werkt.

Kleurenprinterpapier

Alle Xerox-producten zijn ontworpen, uitvoerig getest en gekwalificeerd door Xerox-technici. Hierdoor wordt er gezorgd voor optimale prestaties en uitstekende productiviteit. Het uitgebreide assortiment van Xerox papieren zorgen ervoor dat alles wat uw digitale print nodig heeft, u het juiste  Xerox-product kunt gebruiken. Het uitgebreide assortiment van Xerox® papieren is voorzien van A4 tot SRA2 en gewichten tot 350 g/m². De reeks opties van het merk Xerox omvat papier dat FSC®- en PEFC-gecertificeerd is en papier dat wordt gerecycled, zodat u er zeker van kunt zijn dat u u papier gebruikt wat aan milieunormen voldoet.

Compatible Cartridges

Voor Xerox is er echter maar één norm: de OEM (Original Equipment Manufacturer) oftewel de printerfabrikant. Ons doel is om de OEM op elk vlak (behalve de prijs!) zo dicht mogelijk te benaderen. En als we de kwaliteit en prestaties van het OEM-product niet kunnen benaderen, dan verkopen we díe cartridge niet. Xerox voloden aan diverse strenge, onafhankelijke normen. Hierdoor kunt u drukwerk produceren dat aan hoge eisen voldoet. Xerox hecht grote waarde aan het beschermen van intellectuele eigendom. Als OEM met een uitgebreide patentenportefeuille respecteren we de intellectuele eigendom van andere printerfabrikanten. We doen er dan ook alles aan om te voorkomen dat we patenten van derden schenden. U kunt erop vertrouwen dat uw Xerox® cartridge geen inbreuk maakt op welke intellectuele eigendom dan ook. Om uw tevredenheid te waarborgen, houden we de productiekwaliteit constant in de gaten. Om te beginnen, wordt 100% van alle cartridges direct na de productie onderworpen aan een printtest. Vervolgens testen we de gebruiksduur van de cartridge op de productielocatie, zodat we kunnen garanderen dat deze gedurende de hele gebruiksduur optimaal presteert. Dankzij strenge testprocedures en onze deskundigheid op het gebied van xerografische technologie kunnen we waarborgen dat iedere Xerox lasercartridge een kwalitatief hoogwaardig product is. Onze naam staat op de verpakking en dus zit onze kwaliteit erin.

Xerox Speciale Media

Een assortiment met speciale media zoals laser-etiketten, scheurvast papier, water en oliebestndige labels, tabbladen die u kunt beprinten, maar ook presentatiemiddelen

Xerox Printers & MFP's

De printer is onze uitvinding van 80 jaar geleden. Wij hebben sindsdien met onze zwart-wit en kleuren printers en multifunctionele printers diverse awards en erkenning van de industrie gekregen. Innovatieve functies  zoals mobiel printen, WiFi- en cloud-connectiviteit, geavanceerde beveiliging en de nieuwste technologie – zorgen er voor dat u altijd beschikt over de juiste mogelijkheden van uw printer op kantoor. Welke Xerox multifunctionele printer (MFP) of alles-in-één printer u ook kiest, u profiteert van gebruiksvriendelijke interfaces, betrouwbare papierverwerking, hoogwaardige beveiliging en geavanceerde tools om de kosten te beheersen. Transformeer uw MFP in een slimme werkplekassistent met WiFi-connectiviteit, mobiel printen, tabletachtige aanraakschermen en cloud-apps. Faxen, Scannen, printen en kopieren, Xerox maakt het mogelijk.

Xerox Nietcassettes

Xerox nietcassettes en navulverpakkingen voor rugnieten of hoeknieten voor uw Xerox WorkCentre, VersaLink Altalink middels een aanwezige nietkop in finisher van uw machine.

Kantoorartikelen

Geen bedrijf kan zonder kantoor- en bureaubenodigdheden. Accessoires om de kantoorafdeling te completeren zijn er in vele soorten en maten. Wat u nodig hebt, is afhankelijk van het type onderneming en de werkzaamheden die er worden uitgevoerd. Er zijn echter genoeg benodigdheden met een universele toepasbaarheid, die in elk bedrijf een plekje op het bureau of kantoor verdienen. De bekendste voorbeelden daarvan zijn pennen en papier. Maar u kunt ook denken aan uiteenlopende zaken als kantoorstempels en bureaurekenmachines, facilitaire zaken, enveloppen, en overige kantoorbenodigdheden

 

 

Xerox Carbonless Tussenvel (CFB) 80g/m² A4 Wit 500 vel
Productcode: 500275 (OEM Code: 003R99070)
Besteleenheid: Prijs per Pak 500 vel
Xerox
Prijs: € 38,74
Aantal
Prijs
Inc. BTW
5
€ 38,74
€ 46,88
10
€ 37,31
€ 45,15
20
€ 35,89
€ 43,43
40
€ 34,43
€ 41,66
80
€ 28,38
€ 34,34
Aantal:    

Xerox Carbonless Tussenvel (CFB) 80g/m² A4 Wit 500 vel

Xerox Carbonless Tussenvel (CFB) 80g/m² A4 Wit 500 vel

Xerox Carbonless 003R99070 Tussenvel (CFB) 80g/m² A4 Wit 500 vel zelfkopiërend papier is geoptimaliseerd voor digitaal printen. Het printen van sets met formulieren on-demand was nog nooit zo gemakkelijk. Dit papier helpt u geld te besparen, verhoogt uw flexibiliteit en verbetert de productiviteit. U kunt een grote variëteit aan formulieren produceren met digitale print mogelijkheden zoals barcodes, logo's, opeenvolgende nummering en elke hoeveelheid aan variabele data of personalisatie.

Voorbeelden van toepassingen zijn: Bestelbonnen, · Pharmaceutische rapporten(CRF), · Verzekerings papieren, Werkbriefjes, Facturen, Transportformulieren, Contracten,  Verzend nota’s,  Personeelsformulieren

Verpakking &
beschikbaarheid

Bedrukking &
afwerking

Details

Xerox Carbonless losse vellen A4 papier

Xerox Carbonless losse vellen A4 papier is ideaal voor het creëren van meervoudige formulieren op aanvraag, in kleine of grote volumes. Met Xerox zelfkopiërend papier bent u in staat om kleine oplages, zonder opstart kosten, te produceren. Stel zelf uw pakket samen.

Het papier is een chemisch-gecoat zelfkopiërend overdrachtpapier.

Xerox CB- en CFB hebben een coating die bestaat uit microcapsules met beeldvormende verf aan de
achterzijde. Bij CF- en CFB-papier zit er een coating van corresponderende eigenschappen aan de
voorkant van het papier. Wanneer er druk wordt toegepast, breken de microcapsules en wordt er
beeldvorming overgebracht op de voorkant van het papier.


Unieke eigenschappen

  • Een brede range met uitstekende eigenschappen voor digitale toepassingen
  • Uitstekende vlakliggendheid, machinedoorvoer en een zeer goede beeldvorming
  • Geschikt om tweezijdig te bedrukken
  • Beschikbaar in A4, A3, SRA2 formaten
  • Voorvergaarde sets beschikbaar op de formaten A4 en A3
  • CF ondervellen ook beschikbaar in 170 g/m²

Toepassingen

  • formulierensets, contracten, kwitanties, memo’s,
  • vrachtbrieven, offertes

Samenstelling & certificaten

  • - Producent is ISO 14001 (milieumanagement) gecertificeerdPrintercompabiliteit

Xerox Carbonless Paper is speciaal ontwikkeld voor gebruik in snelle xerografische kopieerapparatuur en printers, Kodak NexPress en alle andere tonerapparatuur van desktopprinter tot productiepersen
•  
Raadpleeg de Recommended Media lijst voor meer gedetailleerd instructies over hoe te gebruiken op Xeroxprinters.


•  Tenzij uw apparaat niet geschikt is voor zelfkopiërend papier.

Specificaties

Productnummer: 500275
Merk: Xerox
OEM:
EAN:
Lengte: 297 mm
Breedte: 210 mm
Hoogte: 0 mm
Gewicht: 80 gr
Voorraad: 498
Verpakt per: Prijs per Pak 500 vel
Kleuren: Wit