Productgroepen XA

Toner & Inkt

OEM Cartridges en supplies. OEM staat voor Original Equipment Manufacturer ofwel van de Fabrikant van de machine. Wij noemen dit vaak Originele cartridges. Deze verbruiksmaterialen zijn afgestemd op het optimale gebruik van uw printer om zo zorgeloos mogelijk te kunnen printen waarbij u 100% garantie heeft.

Kopieerpapier

Xerox Houtvrij kopieer- en printpapier is het normale kopieer en printerpapier van Xerox die beschikbaar is in diverse kwaliteiten. De markt is opgedeeld in A-Kwaliteit, B-kwaliteit, en C-Kwaliteit. Daaronder zit nog blanco wikkel papier. De verschillen zitten met name in de manier van bleken, de snijranden, de dichtheid van de pulp (opaciteit), de vezelrichting, de dikt van het papier en welke vezel er gebruikt wordt. De kleur wit gemeten in CIE-waarde zegt niets over de kwaliteit van het papier. Hoe hoger dit getal des te witter het papier is. Het hoogste getal is op dit momen 171 CIE. Er bestaan ook hoog wit papier kwaliteiten met OBA witmakers. Dit laat stof en kalk achter in de machines wat storingen in de hand werkt.

Kleurenprinterpapier

Alle Xerox-producten zijn ontworpen, uitvoerig getest en gekwalificeerd door Xerox-technici. Hierdoor wordt er gezorgd voor optimale prestaties en uitstekende productiviteit. Het uitgebreide assortiment van Xerox papieren zorgen ervoor dat alles wat uw digitale print nodig heeft, u het juiste  Xerox-product kunt gebruiken. Het uitgebreide assortiment van Xerox® papieren is voorzien van A4 tot SRA2 en gewichten tot 350 g/m². De reeks opties van het merk Xerox omvat papier dat FSC®- en PEFC-gecertificeerd is en papier dat wordt gerecycled, zodat u er zeker van kunt zijn dat u u papier gebruikt wat aan milieunormen voldoet.

Compatible Cartridges

Voor Xerox is er echter maar één norm: de OEM (Original Equipment Manufacturer) oftewel de printerfabrikant. Ons doel is om de OEM op elk vlak (behalve de prijs!) zo dicht mogelijk te benaderen. En als we de kwaliteit en prestaties van het OEM-product niet kunnen benaderen, dan verkopen we díe cartridge niet. Xerox voloden aan diverse strenge, onafhankelijke normen. Hierdoor kunt u drukwerk produceren dat aan hoge eisen voldoet. Xerox hecht grote waarde aan het beschermen van intellectuele eigendom. Als OEM met een uitgebreide patentenportefeuille respecteren we de intellectuele eigendom van andere printerfabrikanten. We doen er dan ook alles aan om te voorkomen dat we patenten van derden schenden. U kunt erop vertrouwen dat uw Xerox® cartridge geen inbreuk maakt op welke intellectuele eigendom dan ook. Om uw tevredenheid te waarborgen, houden we de productiekwaliteit constant in de gaten. Om te beginnen, wordt 100% van alle cartridges direct na de productie onderworpen aan een printtest. Vervolgens testen we de gebruiksduur van de cartridge op de productielocatie, zodat we kunnen garanderen dat deze gedurende de hele gebruiksduur optimaal presteert. Dankzij strenge testprocedures en onze deskundigheid op het gebied van xerografische technologie kunnen we waarborgen dat iedere Xerox lasercartridge een kwalitatief hoogwaardig product is. Onze naam staat op de verpakking en dus zit onze kwaliteit erin.

Xerox Speciale Media

Een assortiment met speciale media zoals laser-etiketten, scheurvast papier, water en oliebestndige labels, tabbladen die u kunt beprinten, maar ook presentatiemiddelen

Xerox Printers & MFP's

De printer is onze uitvinding van 80 jaar geleden. Wij hebben sindsdien met onze zwart-wit en kleuren printers en multifunctionele printers diverse awards en erkenning van de industrie gekregen. Innovatieve functies  zoals mobiel printen, WiFi- en cloud-connectiviteit, geavanceerde beveiliging en de nieuwste technologie – zorgen er voor dat u altijd beschikt over de juiste mogelijkheden van uw printer op kantoor. Welke Xerox multifunctionele printer (MFP) of alles-in-één printer u ook kiest, u profiteert van gebruiksvriendelijke interfaces, betrouwbare papierverwerking, hoogwaardige beveiliging en geavanceerde tools om de kosten te beheersen. Transformeer uw MFP in een slimme werkplekassistent met WiFi-connectiviteit, mobiel printen, tabletachtige aanraakschermen en cloud-apps. Faxen, Scannen, printen en kopieren, Xerox maakt het mogelijk.

Xerox Nietcassettes

Xerox nietcassettes en navulverpakkingen voor rugnieten of hoeknieten voor uw Xerox WorkCentre, VersaLink Altalink middels een aanwezige nietkop in finisher van uw machine.

Kantoorartikelen

Geen bedrijf kan zonder kantoor- en bureaubenodigdheden. Accessoires om de kantoorafdeling te completeren zijn er in vele soorten en maten. Wat u nodig hebt, is afhankelijk van het type onderneming en de werkzaamheden die er worden uitgevoerd. Er zijn echter genoeg benodigdheden met een universele toepasbaarheid, die in elk bedrijf een plekje op het bureau of kantoor verdienen. De bekendste voorbeelden daarvan zijn pennen en papier. Maar u kunt ook denken aan uiteenlopende zaken als kantoorstempels en bureaurekenmachines, facilitaire zaken, enveloppen, en overige kantoorbenodigdheden

 

 

Xerox Recycled Supreme 80g/m² A4 100% Premium Gerecycled Printpapier
Productcode: 507656 (OEM Code: 003R95860)
Besteleenheid: Pak
Xerox
Prijs: € 8,71
Aantal
Prijs
Inc. BTW
5
€ 8,71
€ 10,54
50
€ 7,14
€ 8,64
100
€ 6,57
€ 7,95
200
€ 6,26
€ 7,57
240
€ 4,82
€ 5,83
Aantal:    

Xerox Recycled Supreme 80g/m² A4 100% Premium Gerecycled PrintpapierXerox® Recycled Supreme 100%. Deze nieuwe, hoogwitte papiersoort
combineert de allerbeste milieueigenschappen met de kwaliteiten die
nodig zijn voor perfect printwerk.

Xerox® Recycled Supreme 100% is, net als andere Xerox kwaliteiten, grondig getest door het Xerox® MCTC (Xerox® Media & Consumables Technology Center). Xerox kan garanderen dat Xerox® Recycled Supreme 100% perfect presteert als het gaat om printkwaliteit en soepele verwerking op laserprinters en kopieerapparatuur.

Het product heeft niet voor niets het label ‘100% Performance Guaranteed’. Het is geschikt voor alle mogelijke toepassingen en voor dagelijks gebruik in de kantooromgeving – net als hoogwaardige papiersoorten die van nieuwe vezels zijn gemaakt.

Ook qua duurzaamheid biedt dit papier de hoogste kwaliteit.Het heeft maar liefst 5 sterren volgens het Green Star System van Antalis – dat is de hoogst haalbare milieuscore.Dat betekent dat Xerox® Recycled Supreme 100% gecertificeerd is met de beste milieulabels (FSC®, EU Ecolabel,Blue Angel)

green_star-119x89.jpg

Details

Xerox Kopieer- en Printpapier

Xerox Houtvrij kopieer- en printpapier is het normale kopieer en printerpapier van Xerox die beschikbaar is in diverse kwaliteiten. De markt is opgedeeld in A-Kwaliteit, B-kwaliteit, en C-Kwaliteit. Daaronder zit nog blanco wikkel papier. De verschillen zitten met name in de manier van bleken, de snijranden, de dichtheid van de pulp (opaciteit), de vezelrichting, de dikt van het papier en welke vezel er gebruikt wordt.

De kleur wit gemeten in CIE-waarde zegt niets over de kwaliteit van het papier. Hoe hoger dit getal des te witter het papier is. Het hoogste getal is op dit momen 171 CIE. Er bestaan ook hoog wit papier kwaliteiten met OBA witmakers. Dit laat stof en kalk achter in de machines wat storingen in de hand werkt.

Xerox standaard papier

Xerox Performer is een multifunctioneel papier dat betrouwbaarheid combineert met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Een consistent en betrouwbaar product geschikt voor alle kopieer- en laserprinttoepassingen. 

Xerox Business is een hoogwaardige papier geschikt voor dagelijkse laser, inkjet- en offset-toepassingen. Dit papier levert betrouwbaar en consistent prestaties pagina na pagina.

Xerox Premium papier

Xerox LaserPrint is speciaal ontworpen om aan de veeleisende eisen te voldoen eisen van hoogvolume elektronische publicatie. Laserprint levert uitstekend prestaties en printkwaliteit en tegelijkertijd voldoen aan de productiviteitsbehoeften van iedereen met hoge prestaties
volumelaserprinters en kopieerapparaten.

Het papierbereik van Xerox Premier is gewoon het grootste bereik van optimaal papier
verkrijgbaar bij Xerox. Xerox Premier is een volledig veelzijdig papier met aansteker
gewichten voor mailingtoepassingen, hogere gewichten voor rapporten en voorstellen, en
geperforeerde versies voor het gemak van archiveren. Dit assortiment is zo uitgebreid dat je het kunt
geen ander papier nodig.

Specificaties

Productnummer: 507656
Merk: Xerox
OEM:
EAN:
Lengte: 297 mm
Breedte: 210 mm
Hoogte: 0 mm
Gewicht: 80 gr
Voorraad: 5500
Verpakt per: Pak